Verkkokaupan ehdot

Voimassa 1.5.2024 alkaen

Näitä ehtoja sovelletaan Kaunis-Tuotteiden verkkokauppaan.

Kaunis-Tuotteet Oy
3420919-5
Karjarannantie 12 H4 (ei suoramyyntiä)
28100 Pori
0442489369
asiakaspalvelu@kaunis-tuotteet.fi

Yleistä

Myymme tuotteita yksityishenkilöille sekä jälleenmyyjille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Jälleenmyyjille on oma verkkokauppa osoitteessa https://kaunis-tuotteet.tukkukauppa/. Kaunis-Tuotteet Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti. Tutustuthan toimitusehtoihin aina ennen tilaamista. Yritysten ja yhteisöjen (muut kuin kuluttaja asiakkaat) välisissä kauppasopimuksissa noudatamme kauppalakia sekä alla mainituin poikkeuksin näitä sopimusehtoja. Tuotteiden omistusoikeus säilyy Kaunis-Tuotteet Oy:llä, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu. Tämä ei kosketa kuluttaja-asiakkaita.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Tilauksen tekeminen edellyttää oikeiden ja täydellisten henkilö- ja tilaustietojen antamista, nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojen käsittelystä tarkemmin tietoja GDBR-tietosuojaselosteessamme.

Tilausilmoitus ja -vahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joka vahvistaa tilauksen saapumisesta. Tilausvahvistus sisältää keskeiset tiedot tilauksesta sekä peruuttamisoikeuden käyttämisestä, menettelyistä ja määräajoista. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-14 arkipäivää tilauksen tekemisestä. Voit pidentää toimitusaikaa, kirjoittamalla toiveesi viestikenttään. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla. Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti Postin kuljettamana. Postin noutopisteissä lähetyksiä säilytetään 7 vuorokautta saapumisilmoituksesta. Tilaus on noudettavissa, kun asiakas on saanut siitä vahvistuksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana käytämme Paytrail Oyj (2122839-7) palveluita. Paytrail Oyj toimii yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy tiliotteellasi ja korttilaskullasi maksun saajana ja välittää maksun Kaunis-Tuotteet Oy:lle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä ensisijaisesti tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä.

https://paytrail.com

Pankkimaksu

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, Pop-pankki, Säästöpankki, S- pankki sekä Ålandsbanken.

Luottokorttimaksu

Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard - ja American Express -korteilla. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla, välittäen asiakkaan maksun Kaunis-Tuotteille. Emme tallenna maksukorttien tietoja verkkokauppamme järjestelmiin ja kaikki korttimaksut tapahtuvat turvallisesti suojatulla lomakkeella.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Paytrail tarjoaa lasku- ja osamaksupalveluita OP:n sekä Walley ja Jouston kautta, Walley tarjoaa myös yritysasiakkaille lasku- ja osamaksuvaihtoehdon. Hyväksymällä maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot. Luethan rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot maksua hyväksyessänne.

Kuluttaja-asiakkaan peruuttamisoikeuspage2image23814896

Peruuttaminen tapahtuu kuluttajan tekemällä peruuttamisilmoituksella 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Ilmoituksen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen: asiakaspalvelu@kaunis-tuotteet.fi. Tavaroiden noutamatta jättäminen ei oikeuta kaupan peruuttamiseen. Lunastamatta jätetyistä toimituksista veloitamme toimituskulut sekä 15 €:n käsittelymaksun. Yritys- ja yhteisöasiakkailla ei ole peruuttamisoikeutta.

Poikkeukset peruuttamisoikeuteen

Kuluttajansuojalaki ei tue peruuttamisoikeutta sinetöityjen tuotteiden osalta, jota ei voida palauttaa terveydellisistä tai hygieniasyistä jos tuotteen sinetti on murrettu. Näihin kuuluu mm. kosmetiikka. Etämyyntisäännöksiä ja peruuttamisoikeutta ei myöskään sovelleta teknokemian eikä päivittäiskosmetiikan tuotteiden osalta yksittäisissä sopimuksissa.

Maksun palauttaminen

Kauppahinta palautetaan teille viimeistään 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksenne. Pidätämme oikeuden maksun palautuksesta, kunnes palautettava tuote on palautunut Kaunis-Tuotteille.

Kaunis-Tuotteet Oy pidättää toimitusmaksun osapalautuksissa. Palautettavat maksut palautuvat takaisin asiakkaalle samalla maksutavalla, jota tämä on käyttänyt tuotteen ostaessaan.

Reklamaatio ja tuotteiden palauttaminen

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti reklamaatiot - kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kyseiselle kuljetusliikkeelle.

Palautukset on jätettävä postin kuljetettavaksi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Vähennämme palautettavasta kauppahinnasta palautuskulut 7,90 € kun palautatte tuotteet Kaunis-Tuotteiden Postin palautustiedoilla. Palautustiedot saatte pyytämällä sähköpostitse: asiakaspalvelu@kaunis-tuotteet.fi. Lähetämme sinulle palautukseen tarvittavan dokumentin, jonka teippaat palautettavan paketin päälle, pdf- tiedostona sähköpostiinne. Emme ota vastaan postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautuskuluista vastaa tuotteen palauttava taho. Palautusosoite: Kaunis-Tuotteet Oy, Karjarannantie 12, 28100 Pori.

Palautettava tuote on palautettava ehjänä ja käyttämättömänä alkuperäisessä pakkauksessaan. Mikäli tuote on otettu käyttöön niin että sitä ei voida enää palauttaa myyntikelpoiseksi, voi Kaunis-Tuotteet Oy pidättäytyä palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa.

Asiakaspalvelu

Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä koskien tuotteitamme ja palveluitamme: asiakaspalvelu@kaunis-tuotteet.fi.

Maksun palauttaminen

Kauppahinta palautuu asiakkaalle viimeistään 14 päivän kuluttua, kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksen. Kaunis-Tuotteet Oy:llä on oikeus olla palauttamatta kauppahintaa, kunnes tuote on palautunut takaisin Kaunis-Tuotteet Oy:lle. Maksamme palautettavat maksut samalla maksutavalla, jolla asiakas on ostoksensa maksanut.

Virhevastuu ja reklamaatio

Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi tai se on virheellinen, otathan yhteyttä mahdollisimman pian asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@kaunis-tuotteet.fi. Yritys- ja yhteisöasiakkailla on velvollisuus tarkistaa saapunut toimitus ja mahdolliset puutteet tulee merkitä rahtikirjaan sekä 7 päivän kuluessa reklamoitava mahdollisista viivästyksistä tai virheestä:asiakaspalvelu@kaunis-tuotteet.fi. Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän peruuttamisoikeus mikä ei rajoita vetoamasta virheeseen myös tämän ajan jälkeen.

Erimielisyysasioissa olettehan yhteydessä kuluttajaneuvontaan: www.kuluttajaneuvonta.fi