GDPR-tietosuojaseloste

Tämä tietosuojalausunto kertoo, miten käsittelemme henkilötietojasi tässä verkkokaupassa. Euroopan unionin yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) edellyttää, että annamme sinulle tietoa henkilötietojesi käsittelystä. 

1. Keräämämme tiedot: Keräämme henkilötietojasi, kuten nimi, sähköpostiosoite, osoite ja maksutiedot, kun teet ostoksia verkkokaupassamme tai rekisteröidyt uutiskirjeemme tilaajaksi. 

2. Käyttötarkoitukset: Käytämme keräämiämme tietoja tilaustesi käsittelyyn, asiakaspalveluun ja viestintään kanssasi. Voimme myös käyttää tietojasi markkinointitarkoituksiin, kuten lähettääksemme sinulle tarjouksia ja päivityksiä, joista saattaisit olla kiinnostunut. 

3. Tietojen jakaminen: Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi silloin kun se on tarpeen tilauksesi toimittamiseksi tai lain edellyttämällä tavalla. 

4. Tietosuojaoikeutesi: Sinulla on oikeus pyytää pääsyä, korjausta, poistamista tai rajoittamista henkilötietoihisi sekä vastustaa niiden käsittelyä. Voit myös milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi markkinointiviestien vastaanottamiseen. 

5. Tietojen säilytys: Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen käyttötarkoitusten täyttämiseksi tai niin kauan kuin se vaaditaan lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi. 

6. Tietoturva: Suojellaksemme henkilötietojasi käytämme asianmukaisia turvatoimia tietojen keräämisessä, säilyttämisessä ja käsittelyssä. 

7. Yhteystiedot: Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojalausunnosta tai henkilötietojesi käsittelystä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@kaunis-tuotteet.fi tai käytä verkkosivustomme yhteydenottolomaketta.